Principii...profesionale... Plecand de la premiza ca omul este o fiinta frumoasa, care isi doreste in permanenta sa se inconjoare cu lucruri placute ochiului, ne straduim sa va oferim produse si servicii de calitate pentru ca experienta Dvs sa fie una din cele mai sublime.

SERVICIIle noastre

In urma cererii de oferta pe care ne-o veti transmite Dvs, pentru instalareaa glafurilor de interior si nu numai, va oferim contra cost urmatoarele servicii:

MASURATORI (ale tamplariei si peretilor unde urmeaza a se efectua montarea glafurilor)

TRANSPORT (de la fabrica sau showroom pana la sediul / locuinta Dvs)

DEZAFECTARE STRUCTURI VECHI (indepartarea oricaror structuri ce pot afecta instalarea corespunzatoare a glafurilor de exterior)

MONTAJ (echipele noastre nu trag de timp si vor instala in timp optim glafurile Dvs)

ASISTENTA in GARANTIE (va oferim tot suportul pe toata durata garantiei)

SERVICE POST GARANTIE (pentru a completa caracterul profesional al serviciilor)

ATENTIE!!! Aveti ferestre din PVC sau Aluminiu ? Se intampla sa nu se mai inchida corespunzator sau raportati alte probleme? Sunati-ne acum! Oferim servicii de REGLAJE post Garantie, pentru tamplarie din PVC si Aluminiu, indiferent de feronerie sau profil.

Noutati

In plina vara, asezonam toate preturile conform cu nevoile Dvs. Comercializam glafuri de interior / interioare de calitate si asiguram montaj si asistenta permanenta. Va asteptam cu drag toate cererile si solicitarile..

Contactati-ne!


01.07.2011 - Astazi am lansat siteul oficial Glafuri-interior.ro - dedicat in totalitate comercializarii de glafuri de interior / interioare din PVC. Nu uitati ca puteti vizita si siteul Glafuri-exterior.ro pentru a vedea si glafurile de exterior / exterioare pe care le comercializam tot timpul anului.


Cere-ti o oferta!


 

Amenajari, decoratiuni Smarty Web Director SEO Romania Addsite:: Afaceri/Economie - Constructii/amenajari